fbpx

Ledige lejligheder i Aalborg

En by for alle

Aalborg by er kendetegnet ved sin mangfoldighed – der er plads til alle, og det afspejles blandet andet i de mange kontrastfyldte kulturudbud, byen har at byde på. I Aalborg er der højt til himlen: Intet er for småt, intet er for stort til nordjyske storby, som da også omtalens som intet mindre end Nordens Paris.

Byen byder derfor også på alt fra party-promenade til fredelige naturoaser. Med massevis af restaurationer, der serverer alt fra fadbamser til gourmet, har Aalborg noget for enhver smag.

Om Aalborg

Med 215.328 indbyggere i 2019 er Aalborg Danmarks tredjestørste kommune målt på indbyggertal. Kommunen er beliggende i Nordjylland og er med sit store kulturudbud, sin storslåede natur og pulserende storbystemning en velbesøgt turistdestination.

I kommunen er der over 110.000 arbejdspladser, og som regionshovedstad placerer Aalborg sig forrest i feltet med et støt stigende antal arbejdspladser som resultat af et innovativt erhvervsliv. Aalborg er desuden en stor studieby i kraft af uddannelsesinstitutioner som Aalborg Universitet og UCN, og mange unge flytter derfor til byen hver eneste år for at tage en videregående uddannelse.

Skøjtehaven lejeboliger i Vejgaard

Skøjtehaven er 3 etageejendomme med lyse og rummelige lejligheder. Bygning 1 og 2 består af 2- og 3-værelses lejligheder på 42 til 88 kvadratmeter med egen altan eller terrasse mens bygning 3 består udelukkende af 2 rums boliger på 49 - 54 kvadratmeter.

Et bredspektret kulturudbud

I Aalborg finder du varieret udbud af kulturtilbud. Særligt kendt er byen for den årligt tilbagevendende begivenhed, Aalborg Karneval, som samler mere end 80.000 deltagere til karnevalsparaden i maj måned.

Foruden en række museer, spillesteder og parker, finder du desuden attraktionen Aalborg Zoo, som er landets andenstørste zoologiske have med spændende dyr fra alle dele af verden. Og så er der Aalborg havnefront, som gennem de senere år har gennemgået en stor forvandling.

Som en af byens mest besøgte oaser byder havnefronten på hyggelig storbystemning med sin arkitektur i verdensklasse, spændende gastronomi og unikke udsigt over Limfjorden.